KCZB - DE GROOTSTE KORENBOND VAN NEDERLAND

Sopranen

  LAUREN ARMISHAW - Sopraan
Specialist in barok/klassiek/20ste eeuw. Met haar flexibele stem voelt Lauren zich zowel thuis in muziek van Bach, Händel en Mozart als hedendaagse componisten. Laureaat Vocalisten Presentatie 2009.
-
06-42065436
laurenarmishaw@gmail.com
www.laurenarmishaw.com

 

  MARLEEN EVERINK - Sopraan
Neemt u gerust rechtstreeks contact met mij op of via de agentschappen Pollock of 10Vocaal.
Enschede
06-28832907
info@marleeneverink.com
www.marleeneverink.com

 

  NICOLE FISELIER - Sopraan
Ruime ervaring in zowel oratorium als opera repertoire. Warme, flexibele lyrische coloratuurstem. Neem gerust contact op via mail/telefoon en neem een kijkje op mijn website voor meer informatie.
Gouda
06-24817688
nicolefiselier@gmail.com 
www.nicolefiselier.com

 

  ALICE GORT-SWITYNK - Sopraan
Woorden als: “Warm, helder, betoverend, met veel expressie” typeren de sopraan Alice Gort-Switynk. Zij studeerde klassiek zang in Amsterdam (SNVM) bij Caroline Stam en Francine van der Heijden (2016). Aan het Conservatorium in Enschede studeerde zij blokfluit bij Marjolijn van Roon (1996 en 1999) en muziektherapie (1998). Coaching ontving zij van: Rebecca Stewart, Andrew Clark en Joost van der Linden. Met de luitiste en gitariste Elly van Munster vormt zij ensemble Rossignol. Daarnaast trad ze op met duo Alicante en ensemble Orzo e Verde. Regelmatig wordt zij door koren gevraagd om als solist mee te werken aan concerten.
Leerdam
077-3745229
alice.switynk@gmail.com
https://alicegortswitynk.blogspot.com

 

  ASTRID VAN HELDEN - Sopraan
4 octaven stembereik, grote ervaring met orkesten, band optredens in binnen- en buitenland. Zingt van klassiek/Liedboek voor de Kerken/GvL/Gospel en Praise. Eventueel samen met alt Anne Stokman. Studeerden aan het Utrechts conservatorium, klassiek zang. We geloven dat God ons zangtalent heeft geschonken om mensen te dienen met onze mooie zang.
Utrecht
06-29906036
stichtingangelvoices@gmail.com
-

 

  GONNIE VAN HEUGTEN - Sopraan
Gonnie van Heugten Lyrische Hoge Sopraan Oratorium-, Opera-, Lied- en Concertzangeres Gonnie van Heugten is een veelzijdig sopraansoliste. Haar repertoire omvat werken van Barok tot Hedendaagse Muziek. Haar stem wordt wel omschreven als subtiel, kwikzilverachtig en kristalhelder.
Utrecht
06-44676699
gonnievanheugten@gmail.com
www.gonnievanheugten.com 

 

  TITIA VAN HEYST - lyrische sopraan
Veelzijdig repertoire in oratorium en kamermuziek.
-
06-25010423
-
www.titiavanheyst.nl

 

  ESTHER KOUWENHOVEN - Sopraan
Hallo! Mijn naam is Esther Kouwenhoven en ik ben sopraan. Ik studeerde cum laude af aan het Koninklijk Conservatorium Brussel en momenteel werk ik als freelance solist. Ik word veel gevraagd voor oratoria, maar ook voor opera's en liedrecitals. Mijn repertoire loopt van Barok tot Romantiek en de occasionele moderne/nieuw geschreven stukken. Neem gerust contact met me op, of neem een kijkje op mijn website. Ik kijk ernaar uit elkaar te ontmoeten!
Hilversum
06-43282399
info@estherkouwenhoven.com
www.estherkouwenhoven.com

 

  LUTHINE POSTUMA - Sopraan
-
'Studio25' - Henk Steenbeekhof 25, 8264 BZ, Kampen
06-42251444
luthine@kavoca.com
www.kavoca.com

 

  LINDE SCHINKEL - Sopraan
Linde Schinkel is een sopraan met een warme, flexibele stem en met een goed volume. Ze is master afgestudeerd en is breed inzetbaar; van barokmuziek tot nieuwe composities, van klassieke muziek tot andere stijlen. Ze is laureaat van Froville Baroque Singing Competition en Bach Singers Prize. Naast concertzangeres is ze ook theatermaker en actrice. Vanuit haar zingen maakt ze beeldende muziektheatervoorstellingen met poppen en objecten, een unieke combinatie. “Bel of mail me gerust, of neem contact op via impresariaat 10Vocaal.
Spoed? Ik studeer snel in en op m’n website vind je een uitgebreide repertoirelijst. Graag tot horens!”
Rotterdam
06-11296623
lindeschinkel@gmail.com
www.lindeschinkel.nl

 

  CAROLINE STAM - Sopraan
Oratorium en lied
Zaandam
06-28069626
cfstam@gmail.com
www.carolinestam.nl

 

  CLARA DE VRIES - Sopraan
repertoire: oratorium, solistische partijen bij mannenkoor en kamermuziek.
Zwolle
06-51117848
claradevries@gmail.com
www.claradevries.nl

 

  SABINE WÜTHRICH - Sopraan
Sabine won verscheidene prijzen.In 2008 de 1e prijs aan het Concorso Internazionale di Canto Solistico Seghizzi in Gorizia en in 2007 de 1e prijs op de Nederlandse Vocalistenpresentatie. Als solist heeft Sabine gewerkt met dirigenten als Paul McCreesh, Henrik Schaefer, Etienne Siebens, Otto Tausk en Reinbert de Leeuw en trad zij op met onder andere Holland Symfonia, het Doelen Ensemble, het Ensemble Nieuwe Muziek en met het National Jeugd Orkest. Zij zong op vele festivals zoals het Norwich & Norfolk Festival, het Tallinn Autumn Festival for Contempory Music, de Thuner Schlosskonzerte, de Cambridge Early Music Series, het Stratford-upon-Avon-Festival en het Festival de Musique de Sully et du Loiret.
Amsterdam
06-24551349
sabinewuethrich@hotmail.com
www.sabinewuthrich.com