KCZB - DE GROOTSTE KORENBOND VAN NEDERLAND
Terug naar concertagenda

Passie- en Paasconcert 'Licht na het donker'

Koor: Christelijk Regiokoor Adonai
Datum: donderdag 6 april 2023 om 20:00

Locatie: Ontmoetingkerk
groensvoorde 3

Beschrijving:

Op donderdag 6 april 2023 hopen we - traditiegetrouw op 'Witte Donderdag' - ons Passie- en Paasconcert te geven in de Ontmoetingskerk te Waddinxveen. Als thema hebben we dit jaar gekozen 'Licht na het donker'. We volgen Jezus in de laatste dagen voor Zijn sterven aan de hand van een aantal 'stille getuigen' van het lijden - de muren en poorten van Jeruzalem, de beker (laatste avondmaal), de olijfbomen (hof van Getsemane), de purperen mantel, de doornenkroon, het kruis en het graf. Maar gelukkig is Hij in dat graf niet gebleven, en mogen we alvast vooruitkijken naar het Licht van Pasen; Licht na het donker!


De volgende musici werken aan dit concert mee:
Jan Lenselink - grand piano
André van Vliet - orgel
Mark Wester - percussie
Sylvia Maessen - contrabas
Elsemarieke den Hartogh - fluiten
Chloë Elsenaar - viool
Kees de Bruin - synthesizer

Zoals u van ons gewend bent wordt het hele concert ondersteund door een indrukwekkende beamerpresentatie en natuurlijk is de algehele leiding in handen van onze dirigent Peter Burger.
Het concert begint om 20:00 uur, en de zaal gaat open om 19:15 uur.
Van harte welkom!

Kaarten kosten € 15,-- voor volwassenen en € 10,-- voor jongeren (t/m 17 jaar) en zijn verkrijgbaar in onze webwinkel, bij Boekhandel Burger (Dorpstraat 39 Waddinxveen), via de koorleden of telefonisch via nummer 06 3465 2004.