Inloggen

KCZB zoekt bestuurslid Communicatie

Geplaatst op: 21-02-2017

De KCZB is de grootste korenorganisatie van Nederland met 1400 aangesloten koren en bijna 55.000 koorleden. In ons servicebureau in Voorschoten werken 4 medewerkers om onze leden en niet-aangesloten koren van dienst te zijn in het uitoefenen van hun hobby. In het land zijn 5 Regionale Commissies actief om activiteiten voor koren te organiseren in de regio.

Het KCZB Bestuur bestaat uit 5 leden. Voor de uitbreiding van het bestuur zoekt de KCZB op korte termijn een bestuurslid Communicatie M/V

Samen met ons bestuurslid evenementen geef je vorm aan de beeldvorming van de KCZB. Onze organisatie staat voor grote uitdagingen om zich door te ontwikkelen als een kennis- en serviceorganisatie voor de koorzangers in Nederland en voor onze aangesloten koren in het bijzonder. Neemt u eens een kijkje op onze website www.kczb.nl voor meer informatie over het werk van de KCZB.
Ben jij een ervaren communicatiespecialist met kennis van de koorwereld? Heb je daarnaast ervaring en kennis van de nieuwste communicatietechnieken? Neem dan contact met ons op.

Ons nieuwe bestuurslid Communicatie kent het vak. Hij/zij is in staat om strategisch beleid te ontwikkelen en beperkt zich niet alleen tot uitvoerende zaken. Je hebt overtuigingskracht en je weet op het juiste moment mee te bewegen. Je hebt ook ervaring in projectcommunicatie en corporate communicatie. Je hebt daarnaast een scherp oog voor beeldvorming en een uitstekende antenne voor het werken met vrijwilligers.

Specifieke functie-eisen
- Is bereid en in staat om de nodige tijdinvestering te doen
- Minimale tijdinvestering is gemiddeld 2 à 3 uur per week
- Gezien de huidige samenstelling van het bestuur, gaat de voorkeur uit naar een vrouw
- Duur van de functie is voor 5 jaar
- Voor de functie geldt een vergoedingsregeling

Voel je je aangesproken door bovenstaand profiel en wil je je zich inzetten voor onze koren, mail dan met ons bestuur: bestuur@kczb.nl
Voor telefonische informatie kun je contact opnemen met onze voorzitter dr. Herman Schimmel: 06-34895360.