Login

KCZB.nl - Nieuws - Opgave gezongen repertoire 2018

Geplaatst op: 06-03-2019

Jaarlijks stuurt BUMA een mailing uit waarin BUMA aan uw koor vraagt het muziekgebruik van het afgelopen jaar op te geven. Daarvoor stellen zij dan een website/portal beschikbaar, gekoppeld aan een database met muziekwerken.
Jaarlijks ontvangt BUMA vele opmerkingen over de mailing, de portal, het gebruiksgemak en het eenmalige karakter van de gebruiksopgave.
En alhoewel de gebruiksopgave géén extra kosten met zich meebrengt in de vorm van een BumaStemra muzieklicentie wordt de link daar vaak mee gelegd.

Daarom is BUMA bezig om momenteel het proces opnieuw in te richten, om aan een aantal van de opmerkingen tegemoet te komen.

 

BUMA werkt momenteel aan een nieuwe website/portal, begrijpelijk taalgebruik en de mogelijkheid om ook al voor het komende jaar uw opgaves vast te leggen.

2019 wordt dan de laatste keer dat BUMA eenmalig achteraf uw koor benadert over het muziekgebruik in het voorgaande jaar; in dit geval dus 2018.

Vanaf dit jaar kan ook meteen opgave over 2019 gedaan worden
Dat kan dan in delen gebeuren, net wat het beste uitkomt.
Wenst iemand per maand opgave te doen, dan kan dat, maar ook per week, of incidenteel.
Eenmaal vastgelegd, is vastgelegd; het systeem bewaard de opgave en kan dan elke keer verder aangevuld worden.

 

BUMA probeert deze maand de nieuwe website af te ronden, zodat deze op 1 april live kan. Dat is helaas later dan uw koor gewend is.

Mocht u tussentijds vragen hebben over de voortgang of interesse hebben in een mondelinge toelichting, demo of kleine test, laat het BUMA dan gerust weten.

 

Informatie

https://www.bumastemra.nl
Tel.: 023 - 799 7212 - Rob van den Reek