Login
Inloggen

Zondagmiddagconcert Gemengd koor "The Special Singers" uit Uithuizermeeden

Begin: 2017-04-23 om 15.00 uur
Einde: 2017-04-23 om 16.30 uur

Locatie: Kerkje van Garnwerd, Burg. Brouwersstraat 3

Beschrijving:

Zondagmiddag 23 april a.s. geeft het Gemengd koor “The Special Singers” uit Uithuizermeeden voor de vierde keer een Zondagmiddagconcert. Na het succes van de drie voorgaande edities (in Oldenzijl, Uithuizermeeden en Oosternieland) wordt het concert dit jaar gehouden in het kerkje van Garnwerd. Medewerking wordt verleend door Garnwerder Kor van Dijk op piano en Klaas Dijkstra uit Ezinge op trompet. Aanvang 15.00 uur.
===========================================================================================

Gemengd koor “The Special Singers” uit Uithuizermeeden organiseert – na drie eerdere zeer succesvolle edities – op 23 april a.s. weer een Zondagmiddagconcert. Deze keer wordt wat verder van huis geconcerteerd en wel in het prachtige kerkje van Garnwerd.

Gemengd koor “The Special Singers”, dat vorig jaar zijn eerste lustrum vierde, telt momenteel 46 leden. Het vierstemmig koor heeft een zeer divers repertoire dat het beste omschreven kan worden als populaire wereldliederen. Het koor heeft speciaal voor dit Zondagmiddagconcert enkele nieuwe nummers ingestudeerd, waaronder het wereldberoemde “Morning has broken” van Cat Stevens, maar nu in een buitengewoon mooie bewerking van dirigent Nico Dijkman. Ook wordt het overbekende “Lord, have mercy” van Johann Sebastiaan Bach ten gehore gebracht. Het koor wordt op piano begeleid door Jan Beukema.

De optredens van het koor worden afgewisseld met pianospel van Garnwerder Kor van Dijk en Klaas Dijkstra uit Ezinge op trompet.

Kortom, een zeer gevarieerd programma.

In de pauze is tegen een kleine vergoeding koffie/thee met iets lekkers verkrijgbaar.

Wie dit bijzondere Zondagmiddagconcert wil bijwonen is vanaf 14.30 uur van harte welkom in het kerkje van Garnwerd, Burg. Brouwersstraat 3. Het concert begint om 15.00 uur en de toegang is gratis.