Login

Zondagmiddagconcert Gemengd koor The Special Singers uit Uithuizermeeden

Datum: 05-05-2019 om 15.00 uur, eind: 17.30 uur

Locatie: Het Anker, Oudedijksterweg 21, Uithuizermeeden

Beschrijving:

In de reeks uiterst succesvolle Zondagmiddagconcerten organiseert Gemengd koor “The Special Singers” op zondagmiddag 5 mei weer een Zondagmiddagconcert.
Het koor heeft speciaal voor dit concert nieuwe liederen ingestudeerd, waaronder een wereldberoemd nummer van de Britse zangeres Vicky Brown en een bekend Nederlandstalig nummer.
Medewerking aan het concert verleent deze keer het Vrouwenkoor “Vrolijke Noot” uit Muntendam. Dit koor, dat pas in 2017 is opgericht en evenals “The Special Singers” onder leiding staat van Nico Dijkman, bestaat uit 60 vrouwen en een combo met accordeonisten, gitaristen en een slagwerker. Het repertoire kan omschreven worden als vrolijke koorliederen die in het Nederlands, Duits, Engels en Gronings driestemmig worden gezongen.
De koren zingen afwisselend van elkaar maar enkele nummers worden ook gezamenlijk gezongen. Vanwege Bevrijdingsdag is er ook ruimte in het programma voor samenzang met het publiek, dat op orgel begeleid wordt door Jan Beukema, die ook de vaste begeleider op piano is voor “The Special Singers”.
Kortom: een prachtige muzikale middag op Bevrijdingsdag!
Wie dit bijzondere Zondagmiddagconcert wil bijwonen is van harte welkom in Het Anker, Oudedijksterweg 21 te Uithuizermeeden. Het concert begint om 15.00 uur en de toegang is gratis (wel wordt een inzameling ter bestrijding van de kosten gehouden).