Login

Gospelkoor Reflection viert: 30 jaar Oslo Gospel Choir

Datum: 10-11-2018 om 20.00, eind: 22.00

Locatie: Dr. Nassaucollege locatie Quintus, Mr Groen van Prinsterenlaan 98, Assen

Beschrijving:

Gospelkoor Reflection viert: 30 jaar Oslo Gospel Choir

ASSEN – Op zaterdag 10 november a.s. viert gospelkoor Reflection uit Assen feest! Dit in het kader van het 30 jarig bestaan van het Oslo Gospel Choir. De muziek van het Oslo Gospel Choir kreeg de afgelopen jaren vaak een plekje in het repertoire van Reflection. Afgelopen maart vertolkten ze nog The Messiah van dit koor. Reden genoeg om nog eens uit te pakken met bekende en minder bekende nummers van de afgelopen 30 jaar.
Gospelkoor Reflection presenteert tijdens het concert een selectie van de muzikale hoogtepunten uit 30 jaar Oslo Gospel Choir. De input hiervoor komt van publiek en van de leden. Er zullen zowel oude bekende hits als nieuwere muziek worden gezongen. Het belooft een mooie en gevarieerde avond te worden waarbij ook zeker gelegenheid zal zijn om heerlijk mee te zingen.
Het concert begint om 20.00u en zal plaatsvinden in het Dr. Nassau College (locatie Quintus), Mr. Groen van Prinsterenlaan 98, in Assen. De zaal is open vanaf 19.30u. Voor het parkeren vragen we u om gebruik te maken van de parkeergarage van de school, het parkeerterrein bij sporthal De Timp of de parkeerplaats aan de Heemskerkstraat. Wees welkom en vier het feest met ons mee!

Voor meer informatie en het bestellen van kaarten verwijzen we u naar de koorleden, het facebook account van Reflection Assen of kunt u een mail sturen naar contact@reflectionassen.nl. Kaarten zijn ook aan de zaal te verkrijgen.