Login
Inloggen

Korenfestival Kampen, zaterdag 18 mei 2019

Dit regionale korenfestival is bedoeld om de koorzang te promoten en ook om de koren uit de regio Oost (Overijssel, Noordoostpolder en Gelderland) en
Noord (Groningen, Friesland, Drenthe) in de gelegenheid te stellen kennis te nemen van elkaars repertoire, met elkaar te zingen en een mooie dag
te beleven op verschillende locaties.

 

In 2017 hebben meer dan 20 koren meegedaan, er is dus ruime belangstelling.

Wij zijn er in geslaagd om op een aantal aantrekkelijke locaties in Kampen een optie te nemen. Ook is er een buitenpodium beschikbaar voor de koren en groepen die dit aandurven en hier een uitdaging in zien.
 

Aanmelding

Wij nodigen uw koor van harte uit om aan dit Regionale Korenfestival mee te werken. Deelname is gratis!

Uw koor kan zich aanmelden door een e-mailbericht te sturen aan het secretariaat van de KCZB Regio Oost onder vermelding van uw koornaam en gegevens van het secretariaat van uw koor.

 

Wij hopen dat u samen met de andere KCZB koren enthousiast op onze uitnodiging zult reageren en het Regionale Korenfestival in uw jaarprogramma gaat inplannen.

Het is een schitterende gelegenheid voor uw koor om zich deze dag te presenteren en van zich te laten horen!

Informatie

Het kan zijn dat u naar aanleiding van bovenstaande informatie nog vragen heeft, neemt u dan gerust contact op met ons secretariaat van de KCZB Regio Oost.

KCZB Regio Oost  (Overijssel, Noordoostpolder en Dronten (gedeelte van Flevoland), Veluwe en Achterhoek (Gelderland boven de Rijn)
Marja Wijnholds
T  055-3667626
E  regiooost@kczb.nl